http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 30, 2011

Breivikin mielentilatutkimus: Syyntakeeton



Norjan joukkomurhien syntipukki Anders Breivikin mielentilatutkimuksen tulos on syyntakeeton joten näin oikeudenkäyntiä ei nähdä. Näin ollen syyllinen määrätään mitä todennäköisimmin pakkohoitoon jonka jälkeen hänet voidaan vapauttaa. Mutta tässä tapauksessa häntä pidetään mahdollisesti edelleen muille vaarallisena tapauksena jolloin hänet voidaan sijoittaa mm. vankeinhoitolaitokseen.

Median antaman tiedon mukaan Breivikille on kehittynyt paranoidinen skitsofrenia. Mutta tämä ei kyllä ole totuus siitä, että hänet oli aivopesty mitä rankimmilla konsteilla ja mielenohjelmoinnin takana oli luultavimmin CIA tai vastaavat tahot.



Norjan joukkomurhien takana oleva motiivi liittyy hyvinkin Israelin ja Norjan huonoihin väleihin koska Norjan monet poliittiset johtajat ovat antaneet julkista tukeaan Palestiinan itsenäistymiselle. Mutta myös muuten Norjan valtio ei ole suostunut edelleenkään liittymään euroopan unioniin ja kansallistamaan valtionomistuksiaan siionistisen illuminatin pankkiirimafialle (EKP & IMF) ja tämä oli syy siihen miksi illuminati järjesti tuone menneen heinäkuisen Norjan verilöylyn.

Lähde: Verkkomedia.org

Illuminati vaijentanut monia luennoitsijoita



John Todd oli Yhdysvaltalainen luennoitsija, joka 70-luvulla varoitti ihmisiä illuminatista ja heidän suunnitelmistaan. Hän varoitti erityisesti heidän aikeistaan romuttaa USA:n ja koko muun maailman talousjärjestelmä.

Vuonna 1987 Todd lavastettiin raiskauksesta ja tuomittiin 30-vuodeksi vankeuteen mutta vapautui vankilasta vuonna 2004. Mutta hänet passitettiin sieltä suoraan Etelä-Carolinalaiseen mielisairaalaan jossa häntä pakkolääkittiin seuraavat vuodet kunnes mies kuoli vuonna 2007 mielisairaalassa jatkuvasta pakkolääkinnästä johtuviin komplikaatioihin.



Fritz Springmeijer oli myös tunnettu Yhdysvaltalainen luennoitsija ja kirjailija joka tutki urallaan illuminatin juuria sekä piti useita luentoja USA:ssa samasta aiheesta.

Vuonna 2003 Springmeijer lavastettiin osalliseksi aseelliseen ryöstöön ja hänet tuomittiin 9-vuodeksi vankilaan.

tiistaina, marraskuuta 29, 2011

Propagandasota VHH diettiä vastaan kiihtyy



Erityisesti viime-aikoina mediassa on saanut lukea toinen toistaan hurjempia väitöksiä VHH-ruokavalion vaarallisuudesta ja nyt ollaan otettu jo esiin erittäin härskit ja keksityt väitökset. Koska tämän propagandasodan takana ei ole mikään muu kuin illuminatin rahoittama BIG PHARMA , eli lääketeollisuus ja jos ihmiset alkavat noudattaa VHH-ruokavaliota niin he voivat terveemmin ja sairastelevat vähemmän ja tämähän ei aja millään tavalla BIG PHARMA:n agendaa eteenpäin, jossa elintarviketeollisuuden lobbaus keskittyy edelleen mm. vaarallisiin kasvisteroleihin (mm. marganiirit). Sekä laajalle hiilihydraattipohjaisille ravintosuosituksille.

Marraskuussa BIG PHARMA pisti syöpäjärjestöt kertomaan kansalle, että VHH-ruokavalio lisää syöpäriskiä. Vaikka tämä on täysin tuulesta temmattu väite jonka tarkoitus on nimenomaan pelotella VHH-ruokavaliota noudattavat takaisin niihin vanhoihin ruokatottumuksiin jossa liialiisella hiilihydraattien käytöllä mm. sepelvaltimotauti yllättää nopeammin.

Nyt sitten mediassa oikein kerrottiin kuinka VHH-ruokavaliota noudattavaa perhettä oltiin uhkailtu huostaanotolla jolleivat lopeta touhuaan.



Media on myös kusettanut kansaa siinä, että kuinka nyt karppausbuumi on tyhjentänyt kauppojen hyllyt voista joista Valion tuote on edullisin. Näky on kyllä tuttu kauppojen hyllyiltä, että kyseiset voipaketit ovat vähissä. Mutta kylmä totuus elintarvikealan kysynnästä ja tarjonnasta mahdollistaa kyllä Valionkin lisätä voi tuotantoaan jos kysyntä lisääntyy. Mutta kun lääketeollisuuden huorat BIG PHARMA on soluttautunut myös voinvalmistejien keskuuteen ja pitää siellä huolen, että kyseisten tuotteiden tuotantoa ei lisätä. Jolla siten toivotaan, että kansa tyytyy siihen vanhaan epäterveelliseen kasvisteroleita sisältäviin margariineihin, joita edelleen mainostetaan terveystuotteina.

Olettekos koskaan miettineet, että miksi vain margariinia mainostetaan mutta voi tuotteita ei ollenkaan? Kansa kun on aikonen myötä kusetettu uskomaan, että mikä on terveellistä ja mikä ei ja terveyden ja hyvinvoinnin laitos on ainoastaan siinä oikeassa, että tupakoiti on epäterveellinen tapa.

Media siitäkin huolimatta edelleenkin noitavainoaa VHH-ruokavaliota noudattavia ja on leimannut koko touhun kuin uskonnoksi. Kun on sitten uskomatonta, että Suomessa on melkein vain 1 lääketiedettä edustava henkilö joka uskaltaa sanoa totuuden tässä VHH:n suhteessa ja hän on lääkäri ja ortopedi Antti Heikkilä, jota taas monet muut lääkärikolleegat halveksivat.

maanantaina, marraskuuta 28, 2011

Norjalainen juristi joutui vangituksi mielisairaalaan julkaistuaan NWO:ta kertovan artikkelin



Norjalainen juristi Synnøve Fjellbakk Taftø joutui 18. Toukokuta 2010 pian tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon hieman sen jälkeen oli kirjoittanut uutta maailmanjärjestystä (NWO) sekä YK:ta ja EU:ta kritisoivan artikkelin Norjalaiseen nyhetsspeilet sanomalehteen.

Synnøve Fjellbakk Taftø tuo ilmi sen mikä on rooli Harvardin lakimiehellä ja Norjan ulkoministeri Jonas Gahr Störellä yrittää tuoda Norjaa lähemmäksi euroopan unionia.

Tämä on nyt jo viides kerta kun Synnøve Fjellbakk Taftø on viety tahdostariippumattomaan pakkohoitoon kritisoituaan EU:ta ja YK:ta.

Eurooppan ihmistuomioistuin kuitenkin määrittää, että ketään ei voida sulkea pakkohoitoon totaalitaaristen ja korruptoituneiden hallitusten taholta mutta näin kuitenkin tapahtuu ympäri maailmaa. Joten mitä tämä muuta todistaa kuin sen, että illuminati hengittää edelleen vaikkakin sen sisällä pelätään jo tulevaa vallan luuhistumista ja ihmisten globaalia heräämistä.

Lähde: http://forum.davidicke.com/showthread.php?t=116942

Cmd Sgt Maj James Norton kuoli hämärissä olosuhteissa



Yhdysvaltojen armeijalle työskennellyt Cmd Sgt Maj James Norton kuoli äskettäin hämärissä olosuhteissa.

Norton oli useasti kertonut julkisuuteen mm. Vietnamissa tapahtuenista USA:n armeijan ja avaruusolentojen välisistä tulitaisteluista.



Hän kertoo eräässä radiohaastattelussa joutuneensa tänä vuonna NSA:n miesten kuulustelemaksi ja häntä painostettiin olemaan hiljaa näistä USA:n armeijaan ja ufoihin liittyvistä jutuista.

Muutama viikko sitten Norton pidätetiin lähellä suljettua armeijan tukikohtaa. Mutta 13. Marraskuuta 2011 hänet löydettiin asunnoltaan tajuttomana ja vietiin sairaalaan, jossa hänellä diagnosoitiin syöpä ja 21. Marraskuuta hän kuoli sairaalassa.



Cmd Sgt Maj James Norton, USA, armeija, ufo, ilmavoimat, kuolema, NSA, tukikohta, Vietnam, tulitaistelu, salailu,

lauantaina, marraskuuta 26, 2011

Luke Rudkowski käräytti poliisi soluttautujan Occupy Wall Streetin mielenosoituksesta



Tutkiva journalisti sekä We Are Change New York aktivistiliikkeen toiminnanjohtaja Luke Rudkowski sai käräytettyä New Yorkin poliisin lähettämän soluttautujan ja kuvasi lähes kaiken videolle. Kyseinen mies uhkaili hieman tätä ennnen Rudkowskia.

Rudkowski yrittää videolla toistuvasti muita poliiseja pidättämään tämän miehen mutta kukaan ei tee elettäkään. Koska kyseinen mies on poliisien lähettämä soluttautuja ja on mukana vastavakoilutoiminnassa.

Videolla näkee kuinka mies yrittää jatkuvasti paeta ja myöhemmin illemmalla menee NEW YORK ONE LIBERTY PLAZA rakennukseen sisään keskustelemaan poliisiesimiehensä kanssa.

Occupy wallstreet soluttautujien kourissa



Juuri saamiemme tietojen mukaan Occupy Wall Street liike on joutunut soluttautujien hampaisiin ja näkyy mm. sillä tavalla, että kaikki linkin mitä kyseisen liikkeen internetsivulle postataan joka liityy edes vähänkin Alex Jonesiin tai David Ickeen poistetaan välittömästi.

Occupy Wall Streetin nettisivuilta löytyy tällainen kohta: "Conspiracy theories, including any attempt to spam material by David Icke, Lyndon LaRouche, David Duke or Alex Jones, will be removed immediately and the spammer will receive a swift global network ban. Fascist propaganda (including any attempt to spam these four people again), will be treated with the similar actions. In that we are very specific about what fascism is: the word has a meaning"

Mikä siis karkeasti käännettynä on, että "Kaikki salaliittoteorioihin liittyvät linkin jotka liittyvät mm. David Icke, Alex Jones, Lyndon LaRouche tai David Duke tullaan poistamaan välittömästi ja jos niiden linkittäminen jatkuu niin siitä tulee saamaan pysyvän kirjoituskiellon. Fasistinen propaganda liittyen edellämainittuihin leimaa liikkeen toimintaa ja emme halua liikkeenä leimautua fasistiseksi.

On sinäänsä aika kornia lähteä väittämään, että edellämainitut henkilöt edustaisivat fasismia millään tavalla. Kun totuus on täysin päinvastoin missä nämä henkilöt tuovat esille juuri niitä asioita joita maailmaneliitistä koostuva illuminati
on pyrkinyt salaamaan muilta viimeiseen asti.

Se on kyllä täysin selvää, että jos Occupy Wall Street ehti jo aiemmin kasvaa yli 200kertaiseksi aktiivimielenosoittajien toimesta niin joukkoon mahtuu aivan varmasti maksettuja soluttautujia jotka toimivat täysin ennalta-annettujen ohjeidenmukaisesti ja yksi näistä näkyy mm. rankalla internet ulosannin sensuroinnilla, joka tietenkin voidaan tehdä hyvin helposti etäältä.



Kuitenkin Occupy Wall Street ehti jo kasvaa liian suureksi tai siis joukkoon tuli jo liikaa yksilöitä joiden toiminta lamaannutti jo ennaltamaksetut soluttautujat. Joten USA:n vallanpitäjille ei jäänyt enää muuta keinoa kuin soittaa virka-apupyyntö New Yorkin poliisille poistamaan koko leiri telttoineen päivineen. Mutta edelleen tässä rikotaan yleistä kokoontumislakia joka sallii myös jatkuvan majoittumisen ja juuri tätä lakia Suomen korruptoitunut eliitti rikkoi rankalla kädellä 2010 keväällä Helsingin eduskuntatalon edustalla toimineen Marko Sihvosen mielenilmauksen aikana.

Vallanpitäjille tulee vain jossain vaiheessa mitta täyteen sekä paskat housuun ja se on siinä vaiheessa kun paikallinen tiedustelupalvelu ilmoittaa toimeksiantajillen, että kriittinen yksilöiden massa on täyttynyt mielenosoittajien keskuudessa. Joten siinä vaiheessa pistetään sitten poliisi asialle hajoittamaan koko mielenosoitus ja tämä kortti tullaan vielä käyttämään tämän Occupy Helsinki mielenilmauksenkin aikana.

Sihvosen mielenilmauksen jälkipyykki oli se, että 2 mielensoittajaa vangittiin jälkeenpäin laittomin keinoin tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon ensin huumaamalla, sekä yhteensä 2 muuta henkilöä pelkästään huumattiin. Joten tässä nähdään jo se, että missä sarjassa painitaan.

Lähde: http://alternative-arboretum.blogspot.com/2011/11/occupy-liikkeen-sisalto-vakavassa.html


perjantaina, marraskuuta 25, 2011

Media valehtelee Syyrian tilanteesta



Suomalainen dosentti Johan Bäckman on parhaillaan Venäjän lähettämänä tarkkailijana Syyriassa ja on mm. verkkomedian kautta raportoinut sieltä tilannetta eteenpäin.

Tässä tuli ilmi heti yksi seikka, että valtamedia on valehdellut toistuvasti Syyrian tilanteesta. Esim. 5 päivää sitten Helsingin-Sanomat raportoi, että Baath-puolueen päärakennukseen tehtiin Damaskoksessa kranaatti-isku. Bäckman kertoo itse asuvansa sen viereisessä hotellissa ja kertoi, että mitään iskua ei tapahtunut ollenkaan.



Mutta maailmanpoliittisesti tilanne Syyriassa on tällä hetkellä erittäin tulenarka. Sillä juuri nyt Arabiliitto on EU:n ja USA:n masinoimana valmistautumassa asettamaan lentokieltoaluetta Syyriaan, kertoo Zerohedge.com. Amerikkalaiset ovat saaneet kehoituksen poistua maasta ja lentotukialus George H.W. Bush on samaan aikaan saapunut Syyrian edustalle perinteiseltä partiopaikalta.

hdysvaltain Damaskuksen lähetystö on kehoittanut kansalaisia poistumaan Syyriasta välittömästi. Turkin ulkoministeriö on puolestaan kehoittanut Saudi-Arabiassa palaavia pyhiinvaeltajia välttämään matkustamista Syyrian kautta takaisin kotimaahansa.

Viikottainen laivaston tiedoanto paljastaa, että ensimmäistä kertta moneen kuukauteen lentotukialus GW. Bush on jättänyt perinteisen partioalueensa Hormuzin salmen edustalla ja se on saapunut lisävoimaksi lentotukialus Stenniksen tueksi Syyrian edustalle.

Yhdysvallat on muutama viikko sitten vetänyt Syyriasta suurlähettiläänsä.

Lähde: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=1851


http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=1867

tiistaina, marraskuuta 22, 2011

Kalifornina poliisi pippurisumutti opiskelijoita




Maanantaina University of Californian Davisin kampus hyllytti kampuspoliisin päällikkönsä ja kaksi poliisia sen jälkeen, kun nettiin levisi videoita pippurisumutteella istuvia opiskelijoita suihkuttavista poliiseista.

Yliopiston johtaja Mark Yudof ilmaisi sunnuntaina kauhistuksensa tapahtumista.

- Sananvapaus on osa tämän yliopiston dna:ta ja väkivallaton protestointi on keskeinen osa historiaa, Yudof sanoi.

Perjantain protesti oli tukimielenosoitus Vallatkaa Wall Street -liikkelle ja Berkeleyn kampuksen opiskelijoille, jotka viikkoa aiemmin loukkaantuivat poliisien pampuista.

Poliisi on viime aikoina purkanut useita Vallatkaa Wall Street -liikkeen leirejä useissa kaupungeissa sen jälkeen, kun paikalliset asukkaat ja yrittäjät ovat valittaneet leireilijöiden aiheuttamasta häiriöstä.

Sunnuntaina poliisi haavoitti Houstonissa miestä, joka uhkaili mielenosoittajia aseella lähellä näiden leiripaikkaa. Houston Chronicle-lehdelle puhuneiden Vallatkaa Houston -mielenosoittajien mukaan mies ei kuulunut heihin.

Lähde: Iltasanomat

perjantaina, marraskuuta 18, 2011

David Icke: Muista kuka olet



David Icke oli hiljattain Alex Jones Shown vieraana ja kertoi mm. tästä nyt maailmalla käynnissä olevasta Occupy liikkeestä. Hän sanoi, että tällä occupy liikkeellä on hyvin tärkeää päästä julkisuuteen sillä muuten suurempi muutos jää saavuttamatta.

Icke myös kertoo, että Iso-Britannian kuningassuvun juuret ovat alunperin Romanian, Transylvaniasta, joten verenjuonti sekä illuminatin harjoittamat rituaalimurhat valottuvat hieman tarkemmin. Veri rituaaleissa yleensä uhrataan neitsyt koska heidän energiansa on erilainen kuin jo puberteetin saavuttaneilla. Sitten rituaaliin osallistujat juovat uhrin verta jossa on seassa adrenaliinia ja sekoavat sen voimasta kuin kovista huumeista.

Icke kertoo myös, että illuminatin maailmaneliitti on täysin psykopaattista sakkia joka ei tunne pisaraakaan empatiaa ihmiskuntaa kohtaan. Mikä taas todistaa sen, että heidän sielullinen alkuperä on liskoihin kuuluvan alienrodun hybridi. Eli yksinkertaisesti lisko (reptilian) ihmisen ruumiissa. Sillä alien hybridit eivät kykene tuntemaan tunteita jotka taas ovat ihmiselle (homo sapiens) ominaisia. Tämä myös selittää sen miksi monia abuktoituja ihmisiä testataan usein psyykkisesti, koska heidät siepanneet alienrodut ovat myös kykenemättömiä tuntemaan inhimillisiä tunteita ja tämän vuoksi sitten kiduttavat abduktoituja henkilöitä mm. psyykkisesti.

Mutta mikä olikaan Hillary Clintonin reaktio siitä kun kuuli, että Gaddafi oli tapettu. Naamalla oli ne 12 sek. samanlainen ilme kuin pieni lapsi pääsisi leikkimään ja tämä kuvastaa Icken mukaan juuri sitä mitä nämä psykopaatit tuntevat silloin kun kiduttavat tai tappavat jonkun rituaalimurhilla.

Icke valoittaa kanssa hyvin tärkeän asian... Sen, että tämä sama varjon energioiden agenda näkyy vahvasti mm. NATO:ssa, yksityisissä pankeissa, maailmanpankissa, hallituksissa. Katsokaa tätä kun ihmiset ajetaan kodeistaan ja pankki ottaa haltuun heidän kotinsa ja ajaa heidät kadulle. Tämä on tätä samaa psykopaattien ajamaa agendaa mitä illuminati hyödyntää tekemissään rituaaleissa ja lapsimurhissa. He eivät tunne lainkaan sääliä tässä toiminnassaan.

Illuminatin porukka on nyt epätoivoisessa tilanteessa kun ihmiskunta on entistäkin suuremmissa määrin heräämässä vanginvartijatietoisuudestaan ja siinä vaiheessa kun koko tämän planeetan kriittinen massa on saavutettu niin se on samantien GAME OVER. Joten tämä tarkoittaa sitä, että illuminatin peli on sen jälkeen pelattu. Mutta samalla myös loppuu henkiolento Luciferin tänne aikanaan asettama yli 13 000 vuotinen pimeyden voimien valtakausi.








EU maat menossa kohti liitovaltiota



Nyt kun monien EU-maiden luottoluokitusta ollaan laskettu tapahtuu ilmiö mikä on kuin domino joka kaatuu lopulta kokonaan ja syöksee koko euroopan unionin talouden tuhoon.

Mutta näin onkin tarkoitus tapahtua koska tämä kaikki ollaan suunniteltu illuminatin toimesta, jolla verukkeella sitten maailmaneliitti kaappaa vallan itselleen ja pakottaa kaikki EU-maat yhdeksi fasistiseksi liittovaltioksi. Kun samalla sitten soditaan NATO:n, USA:n ja Israelin johdolla Iranissa ja Syyriassa.

Tähän III-maailmansodan agendaan kuuluu myös NATO:n fuusio jolla euroopan unionin maat pakotetaan ilman kansanäänetyksiä yhdeksi sotilasunioniksi ja syyksi perustellaan lähi-idän tilanne.



Kun tulevaisuudessa tullaan näkemään tilanne missä Venäjä pistää kampoihin Kiinan supervallan kanssa ja puolustaa Irania. Joten suomen tilanne tässä maailmansodassa tulee olemaan varsin tukala koska Suomen korruptoitunut hallitus kumartaa USA/Israel/NATO liittoumalle ja tottelee näin illuminatin agendaa ja tämä todistaa sen, että tätä maata johtavat sielunsa myyneet maanpetturit.

Alex Collier: Pohjois-Korea, Libya, Kuuba ja Iran eivät olleet Rothschildien vallassa



Tunnettu luennoitsija Alex Collier paljasti uusimmassa haastattelussaan, että Pohjois-Korea, Kuuba, Libya ja Iran olivat olleet aiemmin Rothschildien pankkiiridynastian vallan ulottumattomissa. Joten Libyan ja Iranin invaasion syyt paljastuvat. Eli öljy ei ole ainoa hyökkäysmotiivi.

Libyan öljyvarat on nyt kuitenkin ryövätty kansainvälisille korporaatioille ja maahan perustetaan Rothschildien pankkiiridynastian omistama yksityinen keskuspankki.

Lähde: http://www.blogtalkradio.com/unicus/2011/10/28/the-unicus-radio-hour

11/11/11 ja Illuminati



Ilta-Sanomat raportoi, että Egyptiläiset sulkivat pyramidit kun sinne oli tulossa Juutalaisia pitämään vapaamuurareiden kanssa outoja rituaalejaan. Kristalleja hyödyntävän seremonian tarkoituksena oli suojella kyseisen uutisen mukaan maapalloa kosmisilta voimilta, jotka uhkaavat tuhota meidät ensi vuonna 12/12/12.

Tämä on täyttä puppua sillä 12/12/12 ei ole seuraava päivä kun kosminen sykli vaihtuu vaan se on 21/12/2012 ja tämä 11/11/2011 oli toiseksi viimeinen kosminen sykli joka vaihtui ja se vaikutti maapallon yleiseen värähtelytasoon. Mikä automaattisesti taas heikensi valtaa pitävän eliitin, eli illuminatin negatiivista voimakenttää, jolla he pitävät suurinta osaa ihmiskuntaa edelleen tietoisuuden vankina.



Mitä pidemmälle mennään nyt ajassa niin sitä enemmän valo lisääntyy tällä planeetalla ja entistäkin enemmän ihmisiä herää vanginvartijatietoisuudestaan ja tämä juuri on illuminati eliitille myrkkyä. Minkä vuoksi he pyrkivät viimeiseen asti pitämään kiinni valtaistuimistaan ja pitämään yllä tätä negatiivisuutta ruokkivaa ja itsetuhoista mallia mm. viihdeteollisuuden ja mainonnan kautta jossa tietenkin Hollywood on hyvin suuressa roolissa.

Kosmiset voimat ovat jo käännyttäneet monia muita kosmisia rotuja ja harmaat kuuluvat tähän sakkiin jotka on melkein kokonaan nyt riisuttu aseista. Mutta jäljellä on vielä muutama pieni porukka joka heittää vielä viimeisen kortin kehiin ja tämä taitaa olla itse III-maailmansota jossa valon ja varjon voimat ottavat viimeisen kerran mittaa toisistaan. Jossa on sitten kova kovaa vastaan.

Lähde: Ilta-Sanomat

05.11.2011 Helsingissä vieraili porukkaa toisista siviilisaatioista



Lauantaina 05.11.2011 Helsingin ylle ilmestyi 2 aluksen muotoista pilveä. Kyseisestä aluksesta tehtiin useita havaintoja mm. Helsingin lauttasaaresta ja Espoosta.

Päivystävien meteorologien mukaan kyseessä on pelkkä pilvi eikä mitään muuta.Tässä on kyse kuitenkin suuresta aluksesta joka ei ole fyysisessä muodossa mutta näyttää aluksen muotoiselta pilveltä.



Samankaltaisia havaintoja ollaan tehty mm. muutama vuosi sitten Moskovassa. Joidenkin mielestä kyseessä on taas HAARP. Mutta kysymys kuuluu mikä motiivi olisi jenkeillä väärentää ufo HAARP:lla Helsingin eduskuntatalon yläpuolelle ?

torstaina, marraskuuta 17, 2011

Sauli Niinistö lipsautti taas uuden maailmanjärjestyksen



Kokoomuksen presidenttiehdokas Sauli Niinistö päästi suustaan uuden maailmanjärjestyksen YLE:n A-Talk ohjelman presidentinvaalien paneeli keskustelussa.

Niinistön suusta;
"Mutta tähän ulkopolitiikkaan siis. Kyllä minulla on se käsitys, että tämä vuosituhannen alku jää maailman historiaan uuden maailmanjärjestyksen aikana. Kehittyvät taloudet ovat tulleet paitsi taloudessa ne tulevat myöskin valtapolitiikassa."

Mainostilaa

Jos haluat firmallesi tai yrityksellesi mainostiltaa tältä sivulta niin ota yhteyttä teemuvehkala@gmail.com

Kävijämäärät ovat olleet n. 5000/päivässä ja kovimpina kertoina n. 12 000 kävijää päivässä.

keskiviikkona, marraskuuta 16, 2011

Mielenosoitus Yhdysvaltojen suurlähetystön edessä



Keskiviikkona 17.11.2011 Suomen, Yhdysvaltojen suurlähetystön edessä järjestetään Occupy Wall Street tukimielenosoitus joka alkaa klo 10.00

Osoitamme mieltä siitä, että New Yorkin kaupunki päätti rikkoa USA:n perustuslakia ja kokoontumislakia kieltämällä mielenosoittajilta teltat ja makuupussit sekä estää näin mielenosoituksen laajenemisen.

NYPD käytti Occupy Wall Streetin hajoittamisessa LRAD ääniasetta



New Yorkin poliisivoimat (NYPD) käytti Occupy Wall Street mielenosoituksen hajoittamisessa apumaan LRAD ääniasetta.

LRAD ääniase on kovaäänistä melua lähettävä äänilähde joka on sijoitettu usein poliisien panssariautojen katolle ja tällä näillä voimakkailla desibeleillä on tarkoitus auttaa hajoittamaan suuria mellakoita ja mielenosoituksia.



Paikalla ollut Luke Rudkowski kertoo tällä paikalla kuvatulla videolla tapahtuneesta tarkemmin kuinka mm. eräät mielenosoittajat olivat sulloneet itsensä kaulasta myöten kiinni metalliputkilla niin, että kriitiset liikkeet olisivat katkaisseet heidän kaulan. Poliisi käytti kuitenkin hyvin vahvoja voimakeinoja yleisen häätämisen aikana.

tiistaina, marraskuuta 15, 2011

Kanervan lahjuskäräjät jatkuivat Helsingissä



Ilkka Kanervan lahjuskäräjät jatkuivat Helsingin käräjäoikeudessa kun nyt paikalle tulivat kuultavaksi lahjonnasta epäillyt liikemiehet Toivo Sukari ja Kyösti Kakkonen.

Ei ole kuitenkaan Kanervalla sekä näillä parilla muulla herralla minkäänlaista hädänpäivää kun hyväveli verkosto pitää huolen, että oikeusprosessin tuomarit päästävät pälkähästä. Sillä toki myös tuomarit ovat samojen loosien vapaamuurareita ja näin se poliittinen korruptio Suomessa pyörii.

Occupy Wall Streetin mielenosoituksen hajoituksen tarkemmat syyt



Aiemmin mellakkavarustein varustautuneet poliisit hajoittivat n. 200 henkilön asuttaman Occupy Wall Street leirin ja pidättivät n. 70 ihmistä. Leirin hajottamisen syyksi kerrottiin mm. laajentuneet huumeongelmat ja tappelut. Huumeita kuitenkin oltiin alusta saakka viety paikalle tarkoituksellisesti, että tilanne saataisiin näyttämään huonommalta.

Kinastelu viranomaisten ja liikkeen välillä kuitenkin jatkuu, sillä newyorkilainen tuomari on kumonnut häätömääräyksen. Tuomarin mukaan leiri voidaan pystyttää puistoon uudelleen.

Eräänä syynä puiston tyhjennykseen oli luultavasti se, että Wall Streetille kaavailtiin laajempaa mielenosoitusta tämän viikon torstaina.

Mutta kuitenkin se painavin syy leirin hajoittamiseen oli siinä, että joukossa oli huomattavan paljon keskivertoa älykkäämpää porukkaa ja kun sen tason yksilöt alkavat puhaltamaan yhteen hiileen niin se automaattisesti vaikuttaa koko seudun kollektiiviseen tietoisuuteen ja näin se käy uhaksi vallassa olevalle eliitille heti siinä vaiheessa kun mielenosoitus alkaa laajenemaan.



Kun tietenkin normaalisti uskotaan, että joukossa tyhmyys tiivistyy. Mutta näiden Occupy mielenosoittajien keskuudessa tilanne ei muodostu tähän suuntaan koska siellä oleva porukka on henkisesti niin paljon muusta massasta edellä.

Se mikä tiedetään kanssa on se, että näitä Occupy leirejä ollaan seurattu jatkuvasti tiiviisti valtiollisten tiedustelupalveluiden toimesta ja pidetty tarkasti kirjaa siitä ketkä sinne ottavat osaa. Mutta samalta osaa niiden keskuuteen on lähetetty maksettuja provokaattoreita.

Isrelin Mossad räjäytti Iranialaisen sotilastukikohdan



Israelin tiedustelupalvelu Mossad räjäytti Iranilaisen sotilastukikohdan menneellä viikolla ja iskussa kuoli kaikkiaan 17 siviiliä, joista yksi oli Iranin ydinohjelman johtohahmoista. Isku toteutettiin pian sen jälkeen kun kansainvälinen atomienergiajärjestö IAEA oli julkaissut raporttinsa Iranin ydinohjelmasta. Myös Vallankumouskaartin johtajia ja asiantuntijoita kuoli räjähdyksessä.

Sunnuntaina Richard Silverstein arvioi, että iskun olivat järjestäneet yhteistyössä Israelin tiedustelupalvelu Mossad sekä iranilainen terroristiryhmä Mojahedin e-Khalq. Hän toteaa, etteivät hänen lähteensä ole ennenkään olleet väärässä.

Lähde: Verkkomedia.org

Markku Uusipaavalniemi: "Talousvaliokunta meinasi saada hieman järkeä päähänsä, mutta hallitus jyräsi matalaksi"



Entinen keskustapuolueen kansanedustaja, finanssikriisistä talousvaliokuntaa ja päättäjiä varoitellut Markku Uusipaavalniemi oli Radio Rockin korporaation vieraana 07.11.2011

Hän kertoi mm. sitä, että Euroopan keskuspankki tekee koko ajan taustalla (kriisivaltioiden arvottomien valtionvelkakirjojen) ostoja, joista kukaan ei tiedä mitään ja tämä loppu taas siirretään veronmaksajien piikkiin kun loppulasku on vasta tulossa.

Verkkomedian päätoimittaja Janus Putkonen korporaatiossa



Verkkomedian päätoimittaja Janus Putkonen oli vieraana Radio Rockin korporaatiossa 14.11.2011 ja kertoi mm. Iranin konfliktista.

Occupy Wall Street hajoitettiin 500 mellakkapoliisin voimin



New Yorkin poliisivoimat ovat hajoittaneet 17. syyskuuta alkaneen Occupy Wall Street mielenosoituksen yli 500 mellakkapoliisin voimin. Silminnäkijöiden mukaan paikalla oli jopa tarkka-ampujia läheisillä katoilla.

Pormestari Michael Bloombergin mukaan protestoijat ja heidän telttansa halutaan pois puistosta vain tilapäisesti. Mutta jatkossa telttojen käyttäminen kielletään kokonaan.

Kuitenkin tietojen mukaan mielenosoitukselle oltaisiin kaavailtu laajennuksia, kun nyt paikalla oli n. 200 paikalla yöpynyttä mielenosoittajaa. Kalifornian Oaklandissa viranomaiset tyhjensivät vastaavanlaisen mielenosoittajien leirin eilen


Lähde:
http://www.hs.fi/ulkomaat/Wall+Street+-mielenosoittajia+h%C3%A4%C3%A4det%C3%A4%C3%A4n+New+Yorkissa/a1305549381484

torstaina, marraskuuta 10, 2011

USA kehoittaa Syyrian presidenttiä luopumaan vallasta

USA kehoittaa Syyrian presidentti Bashar al-Assadia luopumaan vallasta ja suostumaan illuminatin määräämään vallanvaihtoon. Koska III-maailmansodan strategiassa aiotaan käyttää Iraniin hyökkäyksessä paljon Turkin maavoimia, jotka pistetään liikkeelle ensin Syyriasta. Syyrian hallinnon varat ollaan myös jäädytetty kiristystoimiksi tämän vallanvaihdon toteutumiseksi.



Lähde: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=10&id=1768

Jyrki Katainen: Leikkaukset todennäköisiä



Pääministeri Jyrki Katainen kertoi medialle, että euroopan talouskriisi johtaa suuriin leikkauksiin ja säästötoimiin myös Suomessa. Katainen ei suostunut vielä kertomaan leikkauksien määrästä mutta vertaa niitä 90-luvun lamaan.

Valtion säästöohjelma ja leikkaukset tullaan päättämään eduskunnassa vuonna 2012 maaliskuussa pidettävässä kehysriihessä.

Occupy Helsinki jatkuu edelleen



Occupy Helsinki jatkuu edelleen Helsingin musiikkitalon vieressä ja lisää porukkaa on liittynyt leiriin. Yleensä jokapäivä klo 18.00 pidetään avoin kansalaisfoorumi jonne kaikki ulkopuoliset ovat tervetulleita.



Leirissä on pula tällä hetkellä mm. polttopuista, että jos joltain löytyy tai haluaisi auttaa tässä asiassa niin yhteyden leiriläisiin saa tästä osoitteesta torikokous@gmail.com

Taloustutkimus manipuloi puoluegalluppeja



Suomen Taloustutkimus Oy on väärennellyt puoluegalluppeja kuten seuraavista gallupeista näkyy heidän suorittamansa naurettava lapsus jossa Perussuomalaisten kannatus pudotettiin juuri vaalien alla 5,4 % yksiköllä.

Perussuomalaisten kannatus taloustutkimus oy:n mukaan oli


Tammikuu 2011: 16,6%

Helmikuu 2011: 16,9%

Maaliskuu 2011: 17,2%

Huhtikuu 2011: 15,4%

Toukokuu 2011: 20,6%


Taloustutkimus oy:n johtajana toimii yllättäen Kokoomuksen Eero Lehti.



Mutta mitäpä ei vallassa olevat narsistit olisi valmiita tekemään valtansa säilyttämiseksi muuta kuin väärennellä kannatuslukemia. Sillä myös vaalit ovat olleet väärennettyjä koska ulkomailta tulevan painostuksen johdosta Suomeen ei missään nimessä saanut nousta perussuomalaiset valtaan joka olisi vaarantanut Suomen EU:n jäsenyyden. Joten kansallinen kokoomus oli saatava valtaan joka ajaa NATO jäsenyyttä eteenpäin ja nyt illuminati painostaa tulevissa presidentinvaaleissa, että vaalien voittajan täytyy olla Sauli Niinistö joka sitten vaalien jälkeen kääntää takkinsa NATO-jäsenyyden puolesta, joka kuuluu suunnitelmaan.

Nyt ollaan siinä tilanteessa, että näiden vallanhimoisten USA:lle ja illuminatille kumartelevien kokoomuspellejen teot maksavat vielä paljon tulevaisuudessa Suomelle ja niistä pahin on tämä käynnissä oleva velkakriisi jossa lopulta kaikkien jäsenmaiden velat pistetään samaan vaakaan. Mikä tulee nostamaan Suomenkin valtionvelan moninkertaiseksi ja se tulee aiheuttamaan tänne suunnattoman paljon lisää köyhyyttä ja kurjuutta. Eli samanlaista kriisiä ja kaaosta mitä nyt Kreikassa on jo tapahtunut.

Mutta näin onkin suunniteltu ja tämä on alusta saakka kuulunut uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmiin jossa tällä kriisitilanteella pakotetaan kaikki EU:n jäsenvaltiot tulevaan liittovaltioon ajamalla niistä jokainen ensin konkurssiin.

Jyrki Katainen lipsauttikin jo eduskunnan täysistunnossa 2010 vuoden lopulla, että uusi maailmanjärjestys saadaan aikaan vuonna 2013, joka kertoo jotain tästä aikataulutuksesta.

keskiviikkona, marraskuuta 09, 2011

EVIRA aikoo kieltää Superfood tuotteiden mainostamisen



Viranomaiset ovat rajoittamassa terveysviestintää ja rohdosvalmisteiden vapaata myyntiä Suomessa

Suomea uhkaa terveysviestinnän kieltolaki. Kuluttajille ei saa enää kertoa vapaasti ravintolisien ja ruoka-aineiden positiivista terveysvaikutuksista, vaikka ne ovat todellisia. Evira on kieltänyt tavallisten ihmisten, julkisuuden henkilöiden ja urheilijoiden käytön ravintolisämainoksissa, vaikka he olisivat saaneet niistä apua.

Sanan SUPERFOOD käyttö tullaan kieltämään terveystuotteiden yhteydessä. SUPERFOOD sana on positiivinen ilmaisu ruoka-aineista, joissa on erityisen paljon terveyttä edistäviä ominaisuuksia.

Superfood on herättänyt myös nuorisomme kiinnostumaan ravinnon terveysvaikutuksista.http://www.blogger.com/img/blank.gif

Uhkana on, että suuri osa rohdosvalmisteita poistuu vapaasta myynnistä, apteekki tuotteiksi. Suomalaisten 50- vuotta suosima Auringonhattu (Punahattu) on myös vaarassa poistua Terveyskauppojen valikoimista, vaikka rohdosvalmisteiden paras asiantuntemus on Terveyskaupoissa.

Aiheesta on käynnissä parhaillaan adressi www.adressit.com/superfood

maanantaina, marraskuuta 07, 2011

Israel valmistautuu hyökkäämään Iraniin



Israel valmistautuu parhaillaan iskemään Iraniin ja uusimpien tietojen mukaan se tapahtuisi jo tällä viikolla. Israelin sotilasjohto ei ole kuitenkaan suostunut kuuntelemaan monia muita sotilasasiantuntijoita jotka ovat kautta aikojen varoitelleet Iraniin hyökkäyksestä NATO:a ja Israelia. Sillä Iranin armeija on maailman 12:sta voimakkain.



Venäjä on toimittanut Iranille myös (SS-N-22) merimaaliohjuksia, joissa on poikkeuksellisen raskas 320 kg räjähdekärki.



Venäjä on lisäksi toimittanut Iranille S-300 ohjuspuolustusjärjestelmän.

Israelin hyökätessä Iraniin se laukaisee samalla erittäin suuren riskin, että syttyy myös laajempi suursota jota voitaisiin jo nimittää III-maailmansodaksi.

Lisäksi Iran on Syyrian ja Libanonin kanssa eräänlaisessa sotilasliitossa jossa hyökkäys yhtä maata vastaan tarkoittaa hyökkäystä kaikkia maita kohtaan. Joten tässä mielessä Libyan operaatio oli ajankohtainen myös tämänkin takia. Mutta tässä samalla myös esim. Turkissa on vaihdettu koko maan sotilasjohto viimeisen vuoden aikana ja Turkilla on tunnetusti voimakkaat maavoimat joten tätä hyökkäys-strategiaa Israel ja NATO haluaa hyödyntää Turkin avulla, joka on jo viime-aikoina lisännyt joukkojaan Syyrian rajalle.

Arvaamattomat lisäsodat Iranin pommittamisen jälkeisessä maailmassa on odotettavissa ainakin Turkin ja Syyrian välillä, Sudanin ja Etelä-Sudanin välillä, Punaisellamerellä, Saudi-Arabian ja Iranin välillä, Bahrainissa, Jemenissä sekä Egyptissä. Libyan sodan odotetaan jatkuvan ja turvallisuustilanteen Irakissa heikkenevän nopeasti. Hyökkäys Iraniin vetäisi nopeasti taisteluun länsivaltoja seuraavan arabiliittouman (ns. Gulf 6 -maat) mm. Kuwaitin, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, Omanin, Qatarin ja lopulta todennäköisesti myös Jordanian.



Syy siihen miksi Israel aikoo hyökätä Iraniin vasta tämän viikon lopussa johtuu kuulemma siitä, että muslimeilla on tällä hetkellä menossa joku ramadan tyylinen kausi ja heti kun se loppuu niin show alkaa.


perjantaina, marraskuuta 04, 2011

CIA myöntää facebook ja twitter vakoilunsa



Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA on myöntänyt uutispalvelu Associated Pressille tarkkailevansa tavallisten käyttäjien Twitter- ja Facebook-viestejä. Tiedustelupalvelulla on toimintaan oma, usean sadan hengen ryhmänsä, joka työskentelee salaisessa osoitteessa. Toimistotalon sijaintia ei paljasteta turvallisuussyistä.

Ainakin yksi työntekijä heiltä oli Suomalainen jonka käyttämä vakoiluprofiili paljastui tänä vuonna, jonka johdosta se sitten poistettiin facebookista vähin äänin.

Associated Press ei kuitenkaan suostunut paljastamaan, että ne henkilöt joita tarkkaillaan facebookissa ovat vääjäämättä enemmän tai vähemmän kansalaisaktivisteja. Joten nämä mahdolliset vakoojaprofiilit tunnistaakin hyvin helposti tästä syystä. Eli sen huomaa siitä, että jos jonkun Jenkkiläisen viehättävännäköisen nuoren naisen kaverilistalle otetaan yhtäkkiä tusinallinen Suomalaisia yhteiskunta-aktiiveja niin kaikki ei kyllä ole silloin kohdallaan. Sillä jos henkilö ei vieläpä puhu lainkaan Suomea niin mistä ihmeestä hän yhtäkkiä osaisi yhdistää Suomalaiset profiilit juuri yhteiskunta-aktiiveihin jotka ovat monessa Suomalaisessa aktivistien facebook-ryhmässä mukana.


Lähde: http://ylex.yle.fi/uutiset/popuutiset/cia-myontaa-salainen-osasto-tarkkailee-ja-lukee-twitter-ja-facebook-viesteja

torstaina, marraskuuta 03, 2011

MTV3, YLE, HS:n presidentinvaaligallupit väärennettyjä

MTV3, YLE ja HS:n presidentinvaaligallupit ovat selvästi väärennettyjä ja niissä EU-kriittiset ehdokkaat kuten Paavo Väyrynen jätetään tylysti taakse.

Näkyviin haluttava teksti




Niinistön kerrotaan johtavan vaaligallupeissa ylivoimaisesti. Mutta mitenkäs sitten on tulokset puolueettomasta US:n vaaligallupista jossa Väyrynen johtaa 42 prosentilla. Mikseiköhän näitä vaaligalluptuloksia julkaista Erkkomediassa?



Tämä vaikuttaa hyvin vahvasti siltä, että Kokoomus tekee jälleen sen minkä tekivät 2011 eduskuntavaaleissa. Eli väärensivät vaalituloksen omaan pussiinsa ja näissä tulevissa presidentinvaaleissa ulkomailta tuleva painostus on keskittynyt juuri ja ainoastaan NATO-myönteiseen presidenttiin ja kansallisen sekoomuksen riveistä sellainen löytyy.

Suomen presidentinvaaleja ollaan aiempinakin vuosina ohjailtu ja manipuloitu ulkomailta ja lähinnä Yhdysvalloista käsin. Missä CIA:n kautta pyritään hallitsemaan Suomen politiikkaa niin, että vaalitulokset tyydyttäisivät USA:n sekä illuminatin maailman poliittisia intressejä.

Suomi on näiden mielestä pakko liittää sotilasliitto natoon, koska III-maailmansota on jo ovella ja USA tietää jo sen, että Venäjä tulee olemaan heidän tuleva potentiaalinen vihollinen ja jos heidän naapurivaltionsa Suomi on pakkoliitetty NATO:n jäseneksi. Niin se tekee automaattisesti Suomesta sotastrategisesti tärkeän paikan USA/NATO/Israel liittouman tukikohdille.

Demokratia on kuollut



Kun Kreikan pääministeri George Papandreou jätti esityksensä eurojäsenyyttä ja EU:n pelastuspakettia koskevasta kansanäänestyksestä. Meni rikollisella maailmaneliitillä paskat housuun ja paniikkinappulaa painettiin välittömästi. Alkoi armoton painostuskampanja, että kansanäänestys on pakko perua ja näin Papandreou joutui myöntämään, että hän on valmis luopumaan kansanäänestyksestä.

Silloin kun kyse on euroopan unioniin liittyvistä asioista niin kansan mielipidettä ei kysytä koskaan jos äänetystuloksella voisi olla jotain haittaa EU:lle, kuten vaikkapa jäsenmaan mahdollisella eroamisella EU.sta.

Johtava maailman valtaeliitti Illuminati on alusta asti pyrkinyt pitämään jokaisen EU-jäsenvaltion kiinni unionissa ja eroamista ei hyväksytä. Koska EU alunperin perustettiin uutta maailmanjärjestystä varten ja tämän on määrä edetä kohti tulevaa liittovaltiota joka monien tietojen mukaan saavutettaisiin jo vuonna 2013.