http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 22, 2015

Vaalivilppi paljastui 2015 vaaleissa



Nyt se sitten tapahtui. Vaalivilppi paljastui suomessa näissä 2015 kevään eduskuntavaaleissa ja eipä ollut yllätys, että vilpin kohteeksi päätyivät juuri Itsenäisyyspuolueen ehdokkaat. Koska Itsenäisyyspuolue (Ipu) vaaliohjelma haastaa kaikki vallassa olevat suuret puolueet ja on heille suora uhka, jos yksikään Ipun ehdokas pääsisi läpi. Itsenäisyyspuolueella kun ei ole edes puoluekuria.

Yrittäjänä toimiva Kai-Tom Koivunen oli Itsenäisyyspuolueen sitoutumaton ehdokas Varsinais-Suomesta vaalipiiristä. 


Klo 21:53 Kai-Tom Koivusella näkyi olevan vielä 43 ääntä.


21:51 Koivusen äänimäärä nousi jo yli tuhanteen.




 Klo 22:15 äänimäärä nousi jo 1709 kpl


 Klo 22:17 äänimäärä oli jo ylittänyt 8000, jolloin ehdokkaan läpimeno eduskuntaan näytti jo varmalta. 


Klo 22:22 äänimäärä oli saavuttanut huippunsa (9051 kpl).  


Mutta lopulta klo 22:23 äänimäärä muuttui 66 ääneen. 





Niin... Tässä vaiheessa moni vielä luulee että kyseessä on vain yksittäinen inhimillinen tai tekninen virhe. Mutta kun ei ole.

Tom-Kai Koivunen ei ole ainoa Itsenäisyyspuolueen ehdokas, jonka eduskuntapaikkaan riittävät äänet katosivat "vaalilaskentatoimisto Goldman Sachsin", eli Tieto Oyj:n syövereihin.



Itsenäisyyspuolueen varapuheenjohtajana toimiva Jarmo Nevalainen oli myös ehdolla näissä eduskuntavaaleissa ja hänen äänisaaliinsa näytti vielä klo 21.59 yhteensä 499 ääntä. Mikä ei vielä tuolloin riittänyt läpimenemiseen. 



Klo 22:02 äänimäärä näytti jo 7600, joka riittäisi Turun vaalipiiristä läpimenemiseen.



Mutta kas kummaa jälleen vaalilaskentatoimisto Tieto oyj sai uusimmat lukemat 54 ääntä (Ei valita).



Pienpuolue Köyhien asialla puheenjohtaja Terttu Savola paljasti jo aiemmin että vuoden 2007 eduskuntavaaleissa hän kävi tarkistuttamassa äänensä Tieto Oyj:llä (silloinen Tietoenator). Kävi ilmi että hänen itselleen antama ääni olikin ohjautunut paikalliselle kilpailevalle puolueelle.

Suomen luetuimmaksi sosiaaliseksi mediaksi noussut MV-lehti ilmoitti saaneensa satoja yhteydenottoja vaalivilpistä. 

Eli jos kerta nyt tällä kerralla tämä mädäntynyt suomen korruptiohallinto jäi verekseltään kiinni vaalivilpistä, niin kaikkien silmään kustujen äänestäjien sekä näiden pienpuolueiden on pidettävä puoliaan. Virallisten tietojen mukaan vaalivilpin kohteeksi joutuneilla puolueille on vain 14 vuorokautta aikaa valittaa asiasta oikeusteitse ja asia on Itsenäisyyspuolueen kautta jo vireillä.


Kuvassa professori Heikki Patomäki.

Vasemmistolaistaustainen professori Heikki Patomäki paljasti jo n. kuukausi sitten blogissaan, kuinka suomen vaaleilla ei ole mitään merkitystä. Koska valtionvarainministeriön virkamiehillä on niin paljon valtaa.



Mitä se Stalin jo sanoi aikoinaan; 

"Hän joka äänestää ei merkkaa mitään, vaan se joka laskee äänet".

Sillä jos tällä ns. äänestämisellä voisi oikeasti eri valtioiden ihmiset vaihtaa kokonaisia korruptoituneita hallituksia, niin silloin tämä koko äänestäminen kiellettäisiin kokonaan.

Itsenäisyyspuolue on ollut kautta aikain siinä ongelmatilassa, että se ollaan profiloitu liian poliittisesti vaaralliseksi puolueeksi. Minkä vuoksi yhdenkään sen ehdokkaan ääniä ei sen vuoksi kelpuuteta eduskuntaan asti. Kuten ylläolevat ääntenlaskujärjestelmätkin osoittavat.

Itse allekirjoittaneena voin vielä kertoa kuinka kuulin jo vuonna 2010 erään pienpuoluetoiminnassa vuosia mukana olleen suusta. Kuinka hänelle oli joku isompi kiho tullut sanomaan, että kuinka Itsenäisyyspuolueen kautta hänellä ei olisi koskaan arkadianmäelle asiaa. Koska kyseinen puolue ei kelpaa arkadianmäelle.

Paljastihan Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinikin jokunen vuosi sitten, kuinka hänen rapakon takana asuvat vaikutusvaltaiset ystävät vaikuttivat Perussuomalaisen nousuun hyvinkin huomattavasti.



Nyt se tuli kuitenkin näissä rötösvaaleissa selväksi, että suomessa ei ole ollut enää vuosikausiin minkäänlaista aitoa demokratiaa. Siitä ei ole edes rippeitä jäljellä, koska vallan ovat kaapanneet Naton sotilastahot. Tämän vuoksi suomen eduskunta ei vastaa Naton jäsenyydestä eikä mistään Natoon liittyvistä sopimuksista, koska kenraalit ovat kaapanneet vallan suomessa.

Suomen kansa on saman tilanteen edessä kuin miltei vuonna 1917, jolloin tämän maan korruptoitunut eliitti aikoi myydä suomen ja liittää se Saksan keisarikuntaan. Nyt tämä sama temppu on käynnissä jo toistamiseen, mutta tällä kerralla suomen itsenäisyys myytiin jo USA:n sekä Naton sionistiselle legioonalle. Nämä jotka ovat tästä suomessa vastuussa tulisi toimittaa sotarikostuomioistuimeen tuomittavaksi. Mutta sitä ei tule koskaan tapahtumaan, ennen kuin suomen kansa herää ensin. 

On kuitenkin hyvin valitettavaa huomata kuinka suomen kansasta vain edelleen murto-osa on valveilla ja loput edelleen kollektiivisessa unessa. Tajuamatta sitä että heidän itsemääräämisoikeus on jo myyty näiden maanpetturien toimesta pois ulkomaille. Sekä koko valtiolle aiemmin kuuluneet valtionyhtiöt pistetty lihoiksi monikansallisille yhtiöille. 

Nämä kasvottomat ja korruptoituneet nilkit eivät aio tehdä mitään suomen kilpailukyvyn parantamiseksi. Vaan odottavat jo kieli pitkällä missä vaiheessa saataisiin synnytettyä sotilaallinen kriisi Venäjän kanssa, jotta Naton armeija voisi tunkea ydinohjuksensa suomeen.

Suomalainen nyt on tullut aika herätä ja ottaa itsemääräämisoikeus takaisin heille joille se kuuluu. Eli suomen kansalle ja jos siihen ei kerta vaalit vaikuta, niin silloin täytyy kaataa seuraavaksi koko hallinto. 

Islannissa näytettiin jo mallia muutama vuosi sitten, kuinka hallinto kaadetaan, kunhan siihen saadaan vain tarpeeksi ihmisiä mukaan osoittamaan mieltään. Mutta sielläkään tämä ei tapahtunut kuin vasta siinä vaiheessa, kun kansalaisten omaisuus oli jo ryöstetty pankeista sijoituspankkien toimesta.